Network Menu

SWEA Arizona Events

  

2018

Julmarknaden

Nästa möte blir hos Suzanne Southard, onsdagen den 5 september kl. 18,00. Suzanne bjuder på ost och vin.  RSVP till Suzanne på sula12(Replace this parenthesis with the @ sign)msn.com

Från Sverige behöver vi inköp av följande:

Mandelmassa – inte marsipan, och Vaniljsås. Vänligen kontakta Eva Barchas email: eva(Replace this parenthesis with the @ sign)barchas.com" target="_blank" rel="noopener">eva(Replace this parenthesis with the @ sign)barchas.com om du kan ta med mandelmassa och/eller vaniljsås och I såfall hur mycket, du kan ta med.

Julsaker, tomtar, juldukar från loppmarknader och andra marknader, Salt lakrits och annat godis

Svenska saker som nyckelringar, bildekaler och annat. Annat som kan passa som priser till tombola, eller för försäljning.

Tänk på julmarknaden när ni är ute och ser er omkring i Sverige, eller hälsar på släktingar som kanske har saker de vill ge bort.
Vi behöver många volontärer. High school studenter kan få community service timmar om de volonterar på vår julmarknad, så anlita ungdomar att hjälpa till.

Är det någon som skulle vara intresserad av att bygga små ramar som kan draperas med tyg som vi kan sätta över borden och få det se ut som små lanthandlar? Jag kan hjälpa till, Catharina Hutton har erbjudit sig att sy men det skulle vara bra med en till. Vem kan erbjuda sig att sy lite? Vi kan göra dom ganska enkla.

_____________________________________________________________
Regionsmöte i mitten på oktober 2018 i Vancouver.
Jag kommer att närvara och planerar på att åka tåg längs kusten från Los Angeles upp till Seattle.
Medlemmar är välkomna att deltaga på egen bekostnad.

Save the Date:

28 April – Valborg – McDonald ranch
19 Maj– Vårlunch hos Ellinor Ellefson
Juni -Juli – Fikaträffar hemma hos varandra
14 September – Kick off hos Carina Norlund
20 Oktober – Kräftskiva hos Suzanne Southard
17-18 November – Sedona vinresa med övernattning
1 December – Julmarknaden
8 December – Jullunch