Network Menu

Öppet Forum

Här kommer vi att presentera nyheter av olika slag som kanske inte har direkt anknytning till SWEA men som kan vara av intresse.
Hej kära Sweor,
Här nedan ser ni information från vårt Svenska konsulat här i Phoenix, om var ni kan förnya era Svenska pass i USA detta året.
Har ni frågor kan ni konakta konsulatet på email:  phoenix(Replace this parenthesis with the @ sign)consulateofsweden.org

Länk till ambassaden HÄR

Information från Svenska Skolan i Phoenix

Som många av er redan vet så planerar vi att träffas varannan söndag kl. 16:00-17:00 i Christy Cove Park i Norra/Centrala Phoenix, med början nästa söndag den 4:e December. Undervisningen anpassar vi efter elevernas behov med fokus på ordförståelse för de mindre och läsning/skrivning för de lite äldre. Christy Cove har också rum för oss att leka lekar, gå på tipspromenad. m.m. så sittande undervisning kan lätt varvas med mer aktiv inlärning. Svenska Skolan har böcker och aktiviteter för barn i alla åldrar. Christy Cove Park är helrenoverad med nya lekparker för både stora och små. Kom gärna lite innan och lek en stund! Jag och tjejerna kommer nog runt kl 15:30.  Jag trodde de skulle lämna porta-pottisarna, men tyvärr tog de bort dem förra veckan. Jag bor nära parken så i “nöd”fall kan vi åka hem till mig.
Christy Cove Park
2352 E Christy Drive
Phoenix, AZ 85028(24th Street strax norr om Shea Blvd)
Om jag glömt någon, eller om ni känner fler svenska barn som skulle vilja lära och leka med oss, vidarebeforda gärna min information. Jag och Sofia hoppas du kan komma på söndag och vi ser framemot en härlig vinter med våra svenska vänner.
Med vänliga hälsningar
Åsa Broek
Telefonnummer:  602-920-9416
E-mail: asa_broek(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com