Network Menu

Nätverkssidan

 

Välkommen till Nätverkssidan!

Här har du som SWEA medlem i Arizona möjlighet att marknadsföra dina produkter och ditt företag helt gratis. Skicka ett mail till Lena A Hubbard på:  an_lenahub(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com med visitkort / kontaktuppgifter.

Läs mer om SWEA Professional nedan

 

 

Tora Reed, Realtor

TORA BUSINESS

www.russlyon.com

 

Fia Lindberg, Scuba Professionals

fia business

www.scubaprofaz.com

 

Lena Andersson, Straight Road Production

Straight Business

www.lenaanderssonhubbard.com

www.CDbaby.com

 

Lena A Hubbard, Beauty Consultant

Business 2016

 www.marykay.com/lenahubbard

 

 

Mer och utförligare information kommer här:

SWEA Professional

Vi vill  göra SWEA Arizona mer attraktiv för yrkesarbetande Svenskor som kanske inte kan komma på dagsprogram och är intresserade av nätverkningsgrupper och professionell utveckling. Förra året införde vi en medlemsförmån för alla som har egna verksamheter, att annonsera sina visitkort gratis på vår nätverkssida. På så vis kan det gynna både våra egna företagare och de SWEA medlemmar som ser visitkorten och vill gynna en SWEA syster när hon behöver den tjänst eller produkt som Swean säljer.  Vill man som egen företagare sätta ut en annons i nyhetsbrevet eller på webbsidan, så går det också jättebra, men då får man betala annonsavgiften. Vi vill också ordna program där våra yrkesverksamma Sweor kommer och berättar om sina verksamheter för oss andra en kväll, kanske över ost och vin. Det kan inspirera andra av oss. Vi har också en vårlunch med SWEA torg, där vi bjuder in våra egna företagare att sälja sina tjänster och produkter.

Vi behöver någon som kan vara koordinator för SWEA Professional och jobba med programkommitten om utveckling av program. Kontakta Suzanne Southard, sula12(Replace this parenthesis with the @ sign)msn.com om Du är intresserad.

Läs mera om SWEA Professional här