Network Menu

SWEA Arizona Mammagrupp

Välkommen till SWEA

Arizona Mammagrupp

Mamma grupp

Nästa Svenska Skolan träff blir söndagen den 7 maj! Se detaljer nedan

SWEA Arizona  vill få igång en mer aktiv Mammagrupp, för mammor och barn att träffas och göra olika aktiviteter tillsammans, samt vara ett stöd för varandra när man nu är mammor i ett nytt land.

Man kan ordna Knattebio, information om Svenskspråkiga läger i USA, pysse eller lekträffar. Man kan också gå med i Svenska skolan i Phoenix, läs mer om den här nedan!

SWEA International har en speciell grupp som heter BUS, Barn utomlands och Svenska språket. Deras webbsida är bus.swea.org

Vår kontaktperson för denna gruppen är Sofia Preston. Kontakta henne om du vill vara med i gruppen och få information om vad som är på gång.

Email: sofiayngve(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com, telefon 480-232-5933

Välkomna! 

 

Information från Svenska Skolan i Phoenix

Som många av er redan vet så planerar vi att träffas varannan söndag kl. 16:00-17:00 i Christy Cove Park i Norra/Centrala Phoenix.  Undervisningen anpassar vi efter elevernas behov med fokus på ordförståelse för de mindre och läsning/skrivning för de lite äldre. Christy Cove har också rum för oss att leka lekar, gå på tipspromenad. m.m. så sittande undervisning kan lätt varvas med mer aktiv inlärning. Svenska Skolan har böcker och aktiviteter för barn i alla åldrar. Christy Cove Park är helrenoverad med nya lekparker för både stora och små. Kom gärna lite innan och lek en stund! Jag och tjejerna kommer nog runt kl 15:30.  Jag trodde de skulle lämna porta-pottisarna, men de har tagits bort. Jag bor nära parken så i ”nöd”fall kan vi åka hem till mig.
Christy Cove Park
2352 E Christy Drive
Phoenix, AZ 85028(24th Street strax norr om Shea Blvd)
Med vänliga hälsningar
Åsa Broek
Telefonnummer:  602-920-9416
E-mail: asa_broek(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com