Network Menu

SWEA Arizona Professional

SWEA Professional – Samarbete med SACC

Inom SWEA international vill man nu fokusera på att skapa SWEA Professional grupper inom avdelningarna, som kan ordna program som är intressanta för Sweor som yrkesarbetar eller vill komma ut i yrkeslivet i sina nya hemstäder i utlandet. Dessa program kan naturligtvis vara intressanta för alla sweor och kommer alltid att vara öppna för alla Sweor.
Här i Arizona vill vi utveckla samarbetet med SACC Arizona. De har många trevliga och intressanta program som vi är mycket välkomna att komma med på. Vi kommer att kalla dem SWEA Professional program, men som sagt alla är välkomna oavsett om man jobbar utanför hemmet eller inte.
SACC Arizona erbjuder oss som Sweor 50 % rabatt på medlemsskap i SACC Arizona. Gå in på deras webbsida www.saccarizona.org och klicka på medlemsskap. När ni kommer till den sidan finns där ett medlemskap för usd 50 per år för oss som SWEA medlemmar. Det är ett väldigt förmånligt erbjudande. Det kan vara intressant och leda till nya nätverk och kontakter, speciellt för Sweor som redan yrkesarbetar eller vill yrkesarbeta i Arizona.
SWEA planerar också vårt eget SWEA Professional program i augusti. Vi kommer att ha en panel av några av våra Sweor som är egna företagare. De kan svara på frågor och berätta om hur det är att driva företag och arbeta I Arizona, jämfört med Sverige. Hör av er till vår ordförande Tora Reed, tora.reed(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.com, om ni är intresserade av att vara med i den panelen.

Läs om SACCs Happy Hour program i höst

 

 

 

 

Suzanne Southard

Programkommitten