Network Menu

Nätverkssidan

 

Välkommen till Nätverkssidan!

Här har du som SWEA medlem i Arizona möjlighet att marknadsföra dina produkter och ditt företag helt gratis. Skicka ett mail till Linnea Rivkin på:  linneadesiree(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com med visitkort / kontaktuppgifter.

Läs mer om SWEA AZ Professional nedan

Sjöblom GLÖGG sponsrar årets julmarknad!

Fia Lindberg, Scuba Professionals

fia business

www.scubaprofaz.com

Christina Ingemarsdotter

 Artemis visitkort

 

Mer och utförligare information om SWEA AZ Professional kommer här:

SWEA AZ Professional – Samarbete med SACC Arizona

 

SWEA Arizona har nu en SWEA Professional grupp, där Arizona Sweor som har företag, är yrkesarbetande, eller vill yrkesarbeta, kan ha utbyte av varandra, göra program tillsammans eller träffas för After Work etc. Man kan även hålla föredrag om hur det är att arbeta i en speciell branch i Arizona etc. Sådana föredrag kan ju vara intressanta för alla Sweor i vår grupp att lyssna på.

Kontaktperson för vår SWEA AZ Professional grupp är Christina Scherer, email: sweaprofaz(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.
Här i Arizona har vi utökat samarbetet med SACC Arizona. De har många trevliga och intressanta program som vi är mycket välkomna att komma med på.
SACC Arizona erbjuder oss som Sweor 50 % rabatt på medlemsskap i SACC Arizona. Gå in på deras webbsida www.saccarizona.org och klicka på medlemsskap. När ni kommer till den sidan finns där ett medlemskap för usd 50 per år för oss som SWEA medlemmar. Det är ett väldigt förmånligt erbjudande. Det kan vara intressant och leda till nya nätverk och kontakter, speciellt för Sweor som redan yrkesarbetar eller vill yrkesarbeta i Arizona.