Network Menu

Nyheter SWEA International och VAME

Save the date!

År 1979 såg SWEA dagens ljus i ett garage i Los Angeles hemma hos Agneta Nilsson. Mycket har hänt sedan dess och vi är idag cirka 7000 medlemmar i 72 avdelningar i ett trettiotal länder. Här följer de planerade höjdpunkterna för år 2020:

  • 28 mars SWEA inviger en ny avdelning i Australien-Sydney, Adelaide och Canberra
  • 25 april SWEA Internationals årsmöte i Budapest
  • 5-6 augusti Sverigemiddagen som blir i Malmö i år
  • 1-4 oktober Regionsmöte för MAME och OAME i Jersey City
  • 8-11 oktober Regionsmöte för VEMA, MEMA och OEMA i Wien
  • 22-25 oktober Regionsmöte för VAME i Orange County
  • 5-8 November Regionsmöte för Asien i Tokyo


SWEA Internationals medlemsregister samt vår lokala medlemslista.

SWEA har ett internationellt medlemsregister där alla 7000+ medlemmar finns med. När man blir registrerad som ny medlem så får man en egen inloggningskod till registret från SWEA International’s kansli.

Du kan själv gå in och ändra dina uppgifter såsom address, telefon, intressen etc. Man kan också hitta medlemmar över hela världen. Skall man resa någonstans, kan man gå in på den avdelningen och se vilka som är medlemmar där och vad de har för intressen. Kanske man t.o.m hittar någon gammal kompis från Sverige.

Har du inte fått inloggningskoden eller tappat bort den så kontakta SWEA Internationals medlemssupport på: medlemssupport(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.
Kansliet skickar då en ny kod till dig via email.

När ni betalar medlemsavgiften, blir ni registrerade för året, och får då både SWEA Internationals nyhetsbrev, SWEA NYTT, samt SWEA Forum, vår internationella tidning. Har ni fel adress eller email i registret så får ni INTE de publikationerna. Så det är viktigt att all information är korrekt i registret.

Numer skickas Arizonas medlemslista digitalt till samtliga medlemmar via email. Om du saknar listan eller uppgifter i den var felaktiga, låt oss veta snarast, så ändrar vi i medlemsboken och skickar ut den på nytt. Likaså om ni flyttar eller får ny email adress och annat, så meddela oss.

En viktig sak att komma ihåg är att varken SWEAs internationella medlemsregister eller vår egen lokala medlemslista får användas för privata syften såsom marknadsföring av egna produkter eller annat. Informationen får naturligtvis inte heller lämnas ut till någon som inte är medlem i SWEA.För frågor om registret, eller andra medlemsfrågor till oss här i Arizona, kontakta:
Evelyn Andersson  Arizona.medlem(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org