Network Menu

Ordförandens rader

Hej bästa SWEOR, och glad april!

Nu i april är “Steg-för-hälsa”-tävligen i full gång som SWEA San Francisco skapat för alla VAME-medlemmar. SWEA Arizona kan stoltsera med hela 12 deltagare vilket är fantastiskt! Tack alla ni som anmält er.

Markera i era kalendrar kommande april-event

Söndagen den 25 april bär det av till Sedona! Vi träffas klockan 13:00 och njuter av en fika på Creekside Coffee med utsikt över de röda bergen innan vi gör en lättare hike med vår Vismaya som guide, och avslutar med middag klockan 16:00 på fantastiska Mariposa Latin Inspired Grill. Anmälan görs till Vismaya på Vismayajazz(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.com.

Torsdagen den 29 april klockan 18:30 äger vårt första introducerande julmarknadsmöte rum och vi behöver din medverkan. Julmarknaden är vårt största event för året och kommer att äga rum lördagen den 4 december i år. Mötet sker via zoom, och om du inte har fått inbjudan till mötet och vill vara med är du hjärtligt välkommen att höra av dig till

emelie.felix(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Ha en fantastisk aprilmånad och njut av vädret nu innan det blir alltför varmt. Hoppas att vi ses i Sedona, och på julmarknadsmötet!

Emelie Felix
Ordförande, SWEA Arizona