Network Menu

SWEA Arizona Professional

swea-professional

SWEA AZ Professional – Samarbete med SACC Arizona

 

SWEA Arizona har en SWEA Professional grupp, där Arizona Sweor som har företag, är yrkesarbetande, eller vill yrkesarbeta, kan ha utbyte av varandra, göra program tillsammans eller träffas för After Work etc. Man kan även hålla föredrag om hur det är att arbeta i en speciell branch i Arizona etc. Sådana föredrag kan ju vara intressanta för alla Sweor i vår grupp att lyssna på.

Kontakt för vår SWEA AZ Professional grupp är emelie.felix(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Vi har också en Nätverkssida, under denna sidan på webbsidan. Där kan Arizona Sweor som har egna företag sätta upp sitt visitkort, för andra Arizona Sweor att se. Vi hoppas att det kan leda till nätverkande bland våra yrkesarbetande Sweor. Och andra Sweor kan ha glädje av de tjänster och produkter som de säljer.

Här i Arizona har vi utökat samarbetet med SACC Arizona. De har många trevliga och intressanta program som vi är mycket välkomna att komma med på.

SACC Arizona erbjuder oss som Sweor 50 % rabatt på medlemsskap i SACC Arizona. Gå in på deras webbsida https://www.saccarizona.org/ och klicka på medlemsskap. När ni kommer till den sidan finns där ett medlemskap för usd 50 per år för oss som SWEA medlemmar. Det är ett väldigt förmånligt erbjudande. Det kan vara intressant och leda till nya nätverk och kontakter, speciellt för Sweor som redan yrkesarbetar eller vill yrkesarbeta i Arizona.